Podaljški microring
| Članek je bil prebran 6.027 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Skoraj vsaka ženska ima svojo vzornico, sploh v mladosti, ko še odrašča in se želi po nekom zgledovati. Včasih so to mame, sestre, prijateljice, večkrat pa znane osebnosti, ženske, ki se pojavljajo v reklamah, revijah, v medijih na sploh. Osebe, ki jih poznajo, so jim ponavadi za zgled glede karakterja, glede notranje podobe. Glede zunanje podobe pa so za zgled prevsem zvezdnice. Tako je vsaka stvar, ki jo zvezdnice storijo, ki jo kupijo, oblečejo, nosijo, zgled za številne najstnice po svetu. Dober primer je na primer Naomi Campbel, manekenka, ki je s svojimi številnimi modnimi revijami poskrbela za prepoznavost po celem svetu.

Dekle z lasnimi podaljskiKer nosi lasne podaljške, so jo tudi v tem posnemale marsikatere najstnice in mlade ženske. Ker pa so se Naomi zaradi pogostega nošenja lasnih podaljškov njeni naravni lasje precej uničili, se je industrija lasnih podaljškov začela premikati v druge smeri, v bolj zdrave in kvalitetne načine podaljševanja las. Eni izmed takšnih lasnih podaljškov so podaljški microring. Microring podaljški se na lase pritrdijo le z obročkom, skozi katerega s pomočjo posebne microring igle povlečemo šop naravnih las. Tako se lasni podaljški brez uporabe lepila pritrdijo na naravne lase in zato izgledajo tudi zelo naravno in kvalitetno.

 Lasni podaljški microring so tako imenovani hladni lasni podaljški, saj za podaljšanje las ne potrebujemo nikakršne toplote in vročine, da bi se lasje pritrdili. Seveda takšni podaljški zahtevajo tudi posebno nego, vendar, ko se enkrat navadimo na ravnanje s takšnimi lasnimi podaljški microring, je vse skupaj zelo enostavno in ne bi jih hoteli zamenjati za nikakršne druge lasne podaljške.

© 29. 04. 2024 - Moc.si.